Den gode samtale

Hvem er jeg

Jeg er født i 1959 i Aalborg, og har boet 18 år ved den skønne østkyst sammen med min mand, som er pædagog/nu pensionist. Men er pr. 1/10-20 flyttet til Sæby.

Vi har en voksen søn, som bor i Århus sammen med sin kone og 2 børn.

Vi har været professionel plejefamilie gennem 10 år men er stoppet med det.

Jeg er uddannet socialpædagog i 1984, og i 1990 afsluttede jeg en 3- årig gestaltterapiuddannelse, og i 2006 tog jeg en 1-årig efteruddannelse for trænede terapeuter på Kempler Instituttet, i familieterapi.

Gennem årene har jeg arbejdet med: anbringelser/anbragte spædbørn, forebyggelseskonsulent/alkoholbehandler ved Foldbjergcentret, familiebehandler i Aalborg, familieterapeut i Løkken/Vrå kommune – senere Hjørring kommune.

Udover min praksis, arbejder jeg nogle dage om ugen i TUBA Frederikshavn (Blå Kors). Terapitilbud til unge mellem 14-35 år, hvis forældre er alkoholmisbrugere. Primært individuel terapi og gruppeterapi.

NATUREN og min dejlige have betyder rigtig meget for mig – det er gratis terapi/mindfullnes. Her kan jeg få ro i mine tanker, få trukket vejret lidt langsommere og mærke mig selv.

For at arbejde som terapeut, kræver det at jeg har det godt, passer på mig selv og har fokus på hvad der kan være vanskeligt for mig.

Et par stikord om mig som privatperson er: fællesskab, nærvær, gode veninder, dyrke økologiske grøntsager m.m., passe på miljøet, naturen, dyrene og hinanden, sang/kor og musik.